Geile amateur hotcamilla (27)

Acties

Informatie

hotcamilla (27)

Bericht van hotcamilla

ik ben Camilla 27 jaar en ben een leuke dominante vrouw, ik hou van spanning en sta open voor nieuwe dingen, ik hou van een uitdaging en van iemand die me aankan en vooral lekker wil genieten, denk jij dat je mij aan kan?

Informatie over hotcamilla

Naam: hotcamilla
Leeftijd: 27
Woonplaats: Alphen aan Den Rijn
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag buitenshuis, tapas en Italiaans en drink graag wijn en bier. Mijn hobbie(s): relaxen, sauna, uitgaan, spanning en uitdaging. Mijn favoriete muziek is r&b en dance. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op normaal Hollandse man. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is misionaris en mijn favoriete plekje(s) zijn in de open lucht en op openbare plekken. Bij mannen val ik op hun ogen en body. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: lief spontaan en een tikje dominant. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: mijn ogen. Mijn levensdoel is: genieten en alles uit het leven halen - try before you die. Mijn levensmotto is: smile now cry later. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is respectloos. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou